top of page

Improvements

​Laag hangend fruit plukken noem ik het. Een welbekende uitdrukking voor het innen van kleine verbeteringen, door middel van minimale effort. Het komt vaker voor dat je dan zelfs grote progressie boekt... Mooi meegenomen!

Toch dient de stap voorwaarts, oftewel het gestelde doel, realistisch te zijn en zeker niet te groot. Een kleine stap vooruit dus! Dit is van belang, omdat hiermee de kans op slagen groter wordt. Dit is op zijn zachtst gezegd: essentieel! Wanneer de improvement faalt of vooraf door het team als 'irreëel' bestempeld is, zal deze motivatie afzwakken... Wanneer de inspanningen van het team resulteren in een succes, is dit een positief signaal en zal er een motivatie ontstaan (of blijven bestaan) om door te pakken en om meer van dergelijke improvements door te voeren.​

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page