top of page

Just eat that frog!

De essentie van planning, prioriteren, en het organiseren van, komt neer op dit eenvoudige concept.

Een resultaat wordt pas bereikt na een periode hard en geconcentreerd werken. Dit is wereldwijd het geval en dat is altijd al zo geweest.

De succesfactor van het bereiken van doelstellingen zit in mijn ogen voor een groot deel in kwaliteit. Maar tijd en geld zijn zeker niet onbelangrijk en prioritering is hiervoor de sleutel tot succes. Hier kun je meer invloed op uitoefenen dan je zou verwachten...

Door direct te beginnen aan de belangrijkste taak en je daar vervolgens volledig op te (blijven) richten tot deze voltooid is; boek je resultaat. 's Morgens, wanneer al je collega's 'opstarten' pak jij deze kans en richt je je met volledige overgave op je doel tot het in zijn geheel afgerond is.

Bereid je grondig voor, start en weiger te stoppen of draai opzij tot het werk is gedaan. Je bent productiever en doelmatiger!

De tijd om deze taak af te ronden wordt beperkt met meer dan 30%. En laat ik het dan nog niet eens over de tijd hebben die verspilt wordt door onderbreken en opstarten van de activiteit.

Waarom zou je hier niet voor kiezen. Try it, and just eat that frog!

De rest van de dag kun je vervolgens weer gewoon geleefd worden en dat met een prettig gevoel dat je die dag al heel wat werk verzet hebt. ;-)

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page