top of page

Wunderlist

Reclame maken kan ik voor mijn gevoel alleen maar doen wanneer het voor een product is dat ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde heeft. En om die reden ga ik dat nu doen!

Al een paar jaar gebruik ik met veel plezier Wunderlist. Een praktische webpage; waarvan ook een app beschikbaar is. Het is een TO DO applicatie die je kunt gebruiken als en dynamische actielijst. Het is cloud based en werkt perfect in combinatie met 'Eating that frog!'

Maak een soort van een actielijst en prioriteer dit lijstje door de onderdelen in de juiste volgorde te slepen. Markeer vervolgens de 'close to deadline' aan als favoriet, door op de ster van het betreffende item te klikken. Afvinken zorgt ervoor dat het item van de lijst verdwijnt en je kunt de items zelfs groeperen per soort actie. Deze groep is vervolgens te delen met collega's of vrienden, zodat voor iedereen inzichtelijk is wat er nog dient te gebeuren. Natuurlijk is het ook mogelijk om meer informatie toe te voegen. Ook kun je gemakkelijk een deadline meegeven; zodat je een reminder krijgt wanneer het tijd is om af te ronden.

Hoe simpel kan het zijn!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page